Pateikiame šviežią užpiltį, kuris tinka prie traškių daržovių salotų!
Sudedamosios dalys
- 125 ml (1/2 puodelio) iš majonezas
- 60 ml (1/4 puodelio) iš paprastas jogurtas
- 15 ml (1 valgomasis šaukštas) iš smulkintos šviežios mėtos
- 15 ml (1 valgomasis šaukštas) iš susmulkinti švieži laiškiniai česnakai
- 15 ml (1 valgomasis šaukštas) iš smulkintos šviežios petražolės
- 5 ml (1 šaukštelis) d’ susmulkintas česnakas
- 1 citrina (sultys ir žievelė)
- 1/2 smulkiai sutarkuotas agurkas su odele
Paruošimas
- Sandariame inde sumaišykite tarkuotus agurkus su česnakais, petražolėmis, laiškiniais česnakais ir mėtomis.
- Įmaišykite jogurtą, majonezą, citrinos žievelę ir sultis. Uždarykite indą ir suplakite iki vientisos masės.
- Atidėkite į šaltą vietą, kol galėsite patiekti.