Tilapija po daržovių apvalkalu

Švelni žuvis po saulėtu oranžiniu morkų ir sūrio sluoksniu.

Produktai Tilapija po daržovių apvalkalu

Ingredientai (6 porcijoms)
Tilapijos (apie 200 gr gabalėlių) – 6 gabalėliai.
Morkos (vidutinio dydžio) – 4 morkos.
Svogūnas (didelis) – 2 vnt.
Kietasis sūris (bet koks jums patinkantis sūris) – 200 g.
Majonezas – 70 g
Druska – pagal skonį
Prieskoniai (žuvies prieskoniai) – pagal skonį
Augalinis aliejus – kepimui
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasTilapija po daržovių apvalkalais
Kaip paruošti receptą: Tilapija su daržovių apvalkalu – 1 žingsnis.
Mums reikės.

Kaip paruošti receptą: Daržovėmis dengta tilapija – 2 žingsnis
Atšildykite tilapijas po vėsiu vandeniu. Iš abiejų pusių pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais. Kurį laiką atidėkite į šalį.

Paruošimo nuotraukos: Tilapija su daržovių apvalkalu – 3 žingsnis.
Susmulkinkite svogūnus.

Recepto nuotrauka: Tilapija su daržovių apvalkalu – 4 žingsnis.
Morkų smulkinimas.

Recepto nuotrauka: Tilapija su daržovių apvalkalu – 5 žingsnis.
Kepkite keptuvėje, kol morkos suminkštės, o svogūnai taps auksinės spalvos. Palikite atvėsti.

Recepto nuotrauka: Daržovėmis dengta tilapija – 6 veiksmas
Kol mūsų „kailis” atvės, pasirūpinkime žuvimi. Iš folijos suformuokite lėkštę su šonais kiekvienam gabalėliui.

Recepto nuotrauka: Tilapija su daržovių apvalkalu – 7 žingsnis
Kai visos žuvies lėkštės bus pagamintos, grįžkite prie daržovių mišinio. Įpilkite majonezo ir viską gerai išmaišykite.

Recepto nuotrauka: Tilapija su daržovių sluoksniu – 8 žingsnis
Ant žuvies uždėkite daržovių įdaro ir gerai prispauskite.

Recepto nuotrauka: Tilapija su daržovių apvalkalais – 9 žingsnis
Sutarkuokite sūrį ant tarkos ir pabarstykite juo viršų.

Recepto nuotrauka: Tilapija su daržovių apvalkalu – žingsnis Nr. 10
Dėkite į 175-180 laipsnių temperatūros orkaitę 30-40 minučių.
Gero apetito!

Parašykite komentarą