Tailando mėsa

Mėsa marinuojama sojų padažo, medaus ir citrinų sulčių mišinyje ir yra labai skani. Šiam receptui galima naudoti bet kokią mėsą, aš gaminau su kiauliena.

Produktai Tailando mėsa

Mėsa (kiauliena) – 700 g
Bulgariški pipirai – 1 vnt.
Morkos – 1 morka
Svogūnas – 1 vnt.
Česnakas – 1 skiltelė
Sojų padažas – 5 šaukštai.
Citrina (citrinos sultys) – 1 vnt.
Medus – 3 šaukštai.
Maltų pipirų mišinys – pagal skonį
Augalinis aliejus – kepimui
Druska – pagal skonį
Receptų vaizdo įrašaiTaikos mėsa

Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasTaikos mėsa
Recepto nuotrauka: Tailando mėsa – 1 žingsnis
Supjaustykite mėsą plonomis pailgomis juostelėmis.

Recepto nuotrauka: tailandietiška mėsa – 2 žingsnis
Paruoškite marinatą. Sumaišykite sojų padažą, vienos citrinos sultis ir medų. Mėsą užpilkite marinatu.

Recepto nuotrauka: tailandietiška mėsa – 3 žingsnis.
Įdėkite smulkiai sukapotą česnaką ir palikite marinuotis apie 30 minučių.

Recepto nuotrauka: tailandietiška mėsa – 4 žingsnis.
Tuo tarpu svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Recepto nuotrauka: tailandietiška mėsa – 5 žingsnis.
Morkas supjaustykite griežinėliais.

Recepto nuotrauka: tailandietiška mėsa – 6 žingsnis.
Pipirai – susmulkinti.

Recepto nuotrauka: tailandietiška mėsa – 7 veiksmas.
Sudėkite mėsą į įkaitintą keptuvę su aliejumi (marinato į keptuvę kol kas nepilkite).
Kepkite mėsą beveik tol, kol ji suminkštės (ploniems kiaulienos gabalėliams pakanka 10 minučių).

Recepto nuotrauka: tailandietiška mėsa – 8 veiksmas
Kepamą mėsą sudėkite į lėkštę. Toje pačioje keptuvėje švelniai apkepkite visas supjaustytas daržoves (apie 7 minutes).

Recepto nuotrauka: tailandietiška mėsa – 9 veiksmas.
Tada sudėkite mėsą ir supilkite marinatą.

Recepto nuotrauka: tailandietiška mėsa – 10 žingsnis.
Mėsą ir daržoves troškinkite apie 7 minutes. Jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais.

Recepto nuotrauka: tailandietiška mėsa – 11 žingsnis
Puikiai tinka prie tailandietiškos mėsos su traškiais ryžiais. Gero apetito!

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Parašykite komentarą