Šprotai, troškinti arbatos nuovire

Skanaus žuvies patiekalo daugiafunkcinėje keptuvėje receptas – šprotai, troškinti arbatžolėje, su daržovėmis, pomidorais ir grietine.

Produktai Šprotai, troškinti arbatos nuovire

Šprotai – 1 kg
Morkos – 1 vnt.
Svogūnai – 1 vnt.
Stipriai užplikyta arbata – 1 puodelis
Pomidorų pasta – 70 g
Grietinė – 70 g
Druska – 1 šaukštelis (pagal skonį)
maltų pipirų – 1 šaukštelis.
Vaizdo receptasKilkos, troškintos arbatos nuovire

Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasKilka troškinta arbatos vandenyje
Recepto nuotrauka: Šprotai, troškinti arbatos nuovire – 1 etapas
Norėdami paruošti šprotų troškinį arbatos nuovire, paruoškite ingredientus.
Sutarkuokite morkas stambia tarka, o svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais.

Recepto nuotrauka: Šprotai, troškinti arbatoje virtoje arbatoje – 2 žingsnis
Kaip paruošti šprotus, troškintus arbatos nuovire:

Sudėkite visus ingredientus į multicookerio dubenį.

Recepto nuotrauka: arbatos nuovire troškintos šprotai – 3 žingsnis.
Maišykite kepinius.

Recepto gaminimo nuotraukos: Šprotai, troškinti arbatos nuovire – 4 žingsnis.
Šprotus su pomidorų pasta, grietine, daržovėmis ir virta arbata virkite 1 valandą „Troškinimo” režimu.

Recepto nuotrauka: Šprotai, troškinti arbatoje virtoje arbatoje – 5 žingsnis
Šprotai, troškinti arbatoje virtoje arbatoje su pomidorų pasta, skoniu prilygsta konservuotiems šprotams pomidorų padaže.
Gero apetito!

Parašykite komentarą