Mūsų šeimoje visi mėgsta skumbrę česnakų ir grietinėlės padaže. Žuvį paruošti daugiafunkcinėje keptuvėje gana paprasta ir greita.
Produktai Skumbrė česnakiniame padaže (daugiafunkcinėje keptuvėje)
Skumbrė – 1 vnt.
Česnakai – 3-4 skiltelės
Švieži krapai – 1 ryšulėlis
Kremas – 100 ml
Augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas.
Druska – pagal skonį
Maltų juodųjų pipirų – pagal skonį
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasSkumbrė su česnakiniu padažu (multicooker)
Recepto nuotrauka: Skumbrė su česnakiniu padažu (daugiafunkcinėje keptuvėje) – 1 žingsnis.
Paruoškite reikiamus ingredientus.

Recepto paruošimo nuotrauka: Skumbrė su česnakiniu padažu (daugiafunkcinėje keptuvėje) – 2 etapas
Kaip paruošti skumbrę su česnakiniu padažu (daugiafunkcinėje keptuvėje):
Smulkiai supjaustykite krapus.
Gaminimo nuotraukos: Skumbrė su česnakiniu padažu (multicooker) – 3 žingsnis
Nulupkite česnaką ir sudėkite jį į multicookerio dubenį. Nustatykite „troškinimo” režimą 5 minutėms.
Recepto gaminimo nuotraukos: Skumbrė su česnakiniu padažu (daugiafunkcinėje keptuvėje) – 4 etapas
Tada sutrinkite česnaką, sudėkite smulkintus krapus ir grietinėlę. Viską išmaišykite. Paruoštas česnakinis padažas žuviai.
Recepto gaminimo nuotraukos: Skumbrė su česnakiniu padažu (daugiafunkcinėje keptuvėje) – žingsnis Nr. 5
Nulupkite skumbrę. Pagardinkite druska ir pipirais.
Paruošti recepto nuotrauką: Skumbrė su česnakiniu padažu (daugiafunkcinėje keptuvėje) – 6 etapas
Įjungę režimą „Kepti” kepkite žuvį multicooker keptuvėje po 5 minutes iš kiekvienos pusės, įpylę augalinio aliejaus. Tada uždarykite dangtį ir palaikykite skumbrę daugkartinėje keptuvėje 10 minučių, bet jau įjungę režimą „Troškinti”.
Recepto nuotrauka: Skumbrė su česnakiniu padažu (multicooker) – 7 žingsnis
Skumbrė daugiafunkcinėje keptuvėje paruošta. Žuvį patiekite su paruoštu česnakiniu padažu.