Silkės kotletai

Silkės kotletai yra paprastas ir nebrangus receptas. Silkės kotletai puikiai tinka ne tik silkės mėgėjams.

Produktai Silkės kotletai

Ingredientai (8 porcijoms)
Šviežia silkė (nedidelė) – 500 g
Svogūnas – 1 vnt.
Maltos duonos trupiniai – 80 g
Kiaušiniai – 2 vienetai.
Druska – 0,5 šaukštelio.
maltų juodųjų pipirų – 0,25 šaukštelio.
Miltai – 2-3 šaukštai.
Augalinis aliejus – 2-3 šaukštai. šaukštai
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasPotletai iš silkės
Recepto nuotrauka: Žuvies kotletai su silke – 1 žingsnis.
Paruoškite žuvų kotletams iš silkės skirtus produktus.

Recepto nuotrauka: Žuvies kotletai su silke – 2 žingsnis.
Kaip paruošti žuvies kotletus su silke:

Nulupkite, nuplaukite ir stambiai supjaustykite svogūną.

Recepto nuotrauka: Žuvies kotletai su silke – 3 etapas.
Silkes nuplaukite ir išdarinėkite, tada nupjaukite galvas.

Recepto nuotrauka: Silkės kotletai – 4 etapas
Sudėkite kartu su kaulais, svogūnais ir džiūvėsėliais, du kartus sumalkite arba sumalkite mėsmale.

Recepto nuotrauka: Silkės kotletai – 5 etapas
Tada įberkite druskos, pipirų, įmuškite kiaušinius ir išmaišykite.

Recepto nuotrauka: Silkės kotletai – 6 etapas
Iš masės suformuokite kotletus ir apvoliokite miltuose.

Recepto nuotrauka: Silkės kotletai – 7 etapas
Keptuvėje įkaitinkite 1-1,5 šaukšto augalinio aliejaus. Sudėkite kotletus į aliejų. Kepkite iš abiejų pusių, kol taps traškūs: iš pradžių 2-3 minutes ant vidutinės ugnies iš vienos pusės, paskui dar 2-3 minutes iš kitos pusės.

Recepto nuotrauka: Žuvies kotletai su silke – 8 etapas
Silkės kotletai paruošti!

Silkės kotletus patiekite su virtomis bulvėmis ir svogūnų, pomidorų arba grietinės padažu.

Parašykite komentarą