Ryžiai su lašiša (daugiafunkcinėje keptuvėje)

Lašiša yra sveika žuvis, kurioje gausu naudingų mineralų, vitaminų ir mikroelementų. Paruoškite ryžius su lašišos pilvuku ir jums patiks!

Produktai Ryžiai su lašiša (daugiafunkcinėje keptuvėje)

Ingredientai (4 porcijoms)
Ryžiai – 450 g
Lašiša (lašiša), pilvas – 300 g
Svogūnas – 1 sp.
Sviestas – 50 g
Druska – 1-2 šaukšteliai.
maltų juodųjų pipirų – 1-2 šaukšteliai.
Vanduo – 300 ml
Žuvies parduotuvėse dažnai matome lašišos pilvą, kuris yra daug pigesnis nei raudonoji žuvis. Lašišos pilvukuose yra dauguma sveikatai naudingų lašišos savybių. Daug pigiau juos naudoti raudonosios žuvies patiekalams ruošti. Iš jos galite pasigaminti riebią ir riebią žuvies sriubą, sūdyti ją alui arba virti su ryžiais, kaip tai darome mes.

Vaizdo receptasRyžiai su lašiša (multicooker)

Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasRyžiai su lašiša (multicooker)
Recepto nuotrauka: Ryžiai su lašiša (daugiafunkcinėje keptuvėje) – 1 žingsnis
Supjaustykite svogūną ir lašišos pilvą griežinėliais.

Recepto nuotrauka: Ryžiai su lašiša (daugiafunkcinėje keptuvėje) – 2 žingsnis
Kepkite svogūną svieste, kol įgaus auksinę spalvą, „Multicooker” keptuvėje, pasirinkę režimą „Kepti / Mėsa”. Kepkite atidengę dangtį.

Recepto nuotrauka: Ryžiai su lašiša (daugiafunkcinėje keptuvėje) – 3 žingsnis.
Įdėkite lašišos šoninę ir kepkite kelias minutes.

Recepto nuotrauka: Ryžiai su lašiša (daugiafunkcinėje keptuvėje) – 4 žingsnis
Sudėkite ryžius, pagardinkite druska ir pipirais ir užpilkite vandeniu.

Recepto nuotrauka: Ryžiai su lašiša (daugiafunkcinėje keptuvėje) – 5 žingsnis
Uždarykite viryklės dangtį ir nustatykite „Ryžių virimo” režimą 6-10 minučių (priklausomai nuo daugiafunkcinės viryklės).

Recepto nuotrauka: Ryžiai su lašiša (daugiafunkcinėje keptuvėje) – žingsnis Nr. 6
Patiekite karštą, kai bus paruoštas!

Parašykite komentarą