Pomidorų ir mangų salotos

Ingridientai

  • 2 mangai
  • 3 pomidorai
  • 1 Raudonasis svogūnas
  • kelių drožlių parmezano
  • 80 ml (1/3 puodelio) apie alyvuogių aliejus
  • 30 ml (2 šaukštai) apie ryžių actas
  • 30 ml (2 šaukštai) apie kapotos šviežios kalendros
  • 30 ml (2 šaukštai) apie kapotų šviežių mėtų
  • 30 ml (2 šaukštai) apie kapotų šviežių petražolių
  • 15 ml (1 valgomasis šaukštas) apie Medus
  • druskos ir pipirų pagal skonį


Pomidorų ir mangų salotos

  1. Salotų dubenyje suplakite vinaigretės ingredientus. (Alyvuogių aliejus, ryžių actas, šviežios smulkintos kalendros, šviežios kapotos mėtų, šviežios kapotos petražolės, medus ir druska bei pipirai)
  2. Mangus ir pomidorus supjaustykite ketvirčiais. Susmulkinkite raudonąjį svogūną. Sudėkite į salotų dubenį ir sumaišykite su vinigrete.
  3. Padalinkite salotas į lėkštes ir kiekvieną porciją papuoškite nuskustu parmezanu.

Parašykite komentarą