Pasukų kreminiai blyneliai su užpilu

Skanūs choux blyneliai su užpilu. Ant jų dedamas sūris. Skanu. Pabandykite kefyru pasigaminti blynų, užpiltų verdančiu vandeniu, ir jums tikrai patiks.

Produktai Pasukų kreminiai blyneliai su užpilu

Kefyras – 1 puodelis
Vandens – 1 puodelis
Kiaušiniai – 2 vnt.
Augalinis aliejus – 2 šaukštai.
Miltai – 1 puodelis
Druska – 1/2 šaukštelio.
Cukrus – 2 šaukštai.
Kepimo milteliai – 1/2 šaukštelio.
Kietasis sūris – pagal skonį
Video receptasVirti blyneliai su kefyru ir kepiniu ant viršaus

Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasKepti blynai su kefyro tešla
Recepto nuotrauka: Blynų su virintu kefyru gamyba – 1 žingsnis
Paruoškite kefyro kremo blynams skirtus ingredientus.

Gaminimo nuotrauka: „choux” blynelių su virintu kefyru gaminimas – 2 žingsnis
Kaip pagaminti pasukų blynelius su pasukomis:

Iš anksto persijotus miltus supilkite į dubenį.
Įkaitinkite keptuvę.

Recepto nuotrauka: kefyro blynų gamyba su keptais blynais – 3 žingsnis.
Įberkite druskos, 2 šaukštus cukraus ir kepimo miltelių. Sumaišykite.

Recepto nuotrauka: Blynų su kefyro tešla gaminimas – 4 žingsnis.
Įmuškite 2 kiaušinius. Švelniai sumaišykite.

Recepto nuotrauka: Pasukų blyneliai su pasukomis – 5 žingsnis.
Įpilkite puodelį kefyro. Maišykite iki vientisos masės, kad nesusidarytų gumuliukų.

Recepto nuotrauka: Pasukų blyneliai su pasukomis – 6 žingsnis.
Į stiklinę įpilkite karšto vandens. Supilkite jį į tešlą.

Recepto nuotrauka: Pasukų blyneliai su pasukomis – 7 žingsnis.
Viską gerai išplakite.

Recepto nuotrauka: Blynų su kefyru gaminimas ir kepimas – 8 žingsnis.
Įpilkite 3 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus.

Recepto nuotrauka: Pasukų virti blynai – 9 žingsnis.
Pradėkite kepti blynus. Supilkite tešlą ant įkaitintos grotelių keptuvės ir mentele ištieskite ją per visą paviršių.

Recepto nuotrauka: Pasukų blyneliai su pasukomis – 10 žingsnis.
Palaukite, kol blynas iš vienos pusės paruduos, tada apverskite į kitą pusę.

Recepto nuotrauka: Pasukų blyneliai su pasukomis – 11 žingsnis
Kol blynas kepa iš antros pusės, ant viršaus pabarstykite smulkintą sūrį. Tai bus viršus. Susukite blyną ir išimkite iš keptuvės.
Kefyro tešlos blynelius patiekite karštus.

Parašykite komentarą