Padirbtas šampanas

Pabandykite patys pasigaminti nealkoholinio šampano šventiniam stalui. Jis gali būti geresnis už tą, kurį gausite iš parduotuvės:)

Produktai Padirbtas šampanas

Vanduo – 1 litras
Medus – 150 g
Cukrus – 150 gramų
lauro lapai – 2 vnt.
Cinamonas – 5 g
Gvazdikėliai – 5 g
Kardamonas – 5 g
Imbieras – 5 g
Muskato riešutas – 5 g

1. Užvirinkite vandenį.

2. Sudėkite prieskonius, medų ir cukrų ir virkite dar 10-15 minučių. 3.

Palikite atvėsti ir nuvarvinkite.

4. Būsimą šampaną supilkite į stiklinius butelius, į kiekvieną butelį įmeskite po keletą sultenių.

5. Sandariai užkimškite butelius ir palikite šaldytuve 2-3 savaites.

Parašykite komentarą