Pabandykite patys pasigaminti nealkoholinio šampano šventiniam stalui. Jis gali būti geresnis už tą, kurį gausite iš parduotuvės:)
Produktai Padirbtas šampanas
Vanduo – 1 litras
Medus – 150 g
Cukrus – 150 gramų
lauro lapai – 2 vnt.
Cinamonas – 5 g
Gvazdikėliai – 5 g
Kardamonas – 5 g
Imbieras – 5 g
Muskato riešutas – 5 g

1. Užvirinkite vandenį.
2. Sudėkite prieskonius, medų ir cukrų ir virkite dar 10-15 minučių. 3.
Palikite atvėsti ir nuvarvinkite.
4. Būsimą šampaną supilkite į stiklinius butelius, į kiekvieną butelį įmeskite po keletą sultenių.
5. Sandariai užkimškite butelius ir palikite šaldytuve 2-3 savaites.