Moiva orkaitėje

Moiva orkaitėje yra labai paprastas, bet sveikas patiekalas. Tai sveika, nes nėra riebalų pertekliaus, kaip kepant žuvį.

Produktai Moiva orkaitėje

Žuvys – 0,5 kg
Augalinis aliejus – 1 šaukštelis.
Druska – 1 šaukštelis.
Prieskoniai (neprivaloma)
Žuvėdrą galima lengvai troškinti – žuvis bus šviesi. Arba galite iškepti iki aukso spalvos (kaip po kepimo).

Žuvies patiekalo naudingumą gerokai padidinsite į žuvies patiekalą įdėję svogūnų ir (arba) morkų.

Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptas Moiva orkaitėje
Recepto nuotrauka: Moiva orkaitėje – 1 žingsnis
Kaip kepti „Moiva” orkaitėje:

Atšildykite kapelius.

Recepto nuotrauka: „Moiva” orkaitėje – 2 žingsnis
Norint sumažinti stiprų kvapą, atsirandantį kepant cyplių mėsą, patartina pašalinti visus vidurius.

Recepto nuotrauka: „Moiva” orkaitėje – 3 etapas
Vėliau nuplaukite gaubtagyvius, gerai nuplaukite juos skudurėliu ir pilvo vidų, pasūdykite.
Patarimas: norėdami suteikti pikantiškumo, ant tuščio gepardų pilvo užberkite prieskonių arba žiupsnelį citrinos žievelės.

Recepto nuotrauka: Moiva orkaitėje – 4 žingsnis
Paruoštus kapelius paskleiskite aliejumi išteptame inde.
Įdėkite gaubtagyvius į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol žuvis bus iškepusi iki norimo minkštumo.

Recepto nuotrauka: „Moiva” orkaitėje – 5 žingsnis.
Paruošta „Moiva” orkaitėje.

Recepto nuotrauka: Moiva orkaitėje – 6 žingsnis
Galima patiekti orkaitėje iškeptą moivą.

Recepto nuotrauka: Moiva orkaitėje – 7 žingsnis
Orkaitėje iškeptą moivą galima valgyti iš karto su žalumynais, duona ir (arba) šviežiu agurku.
Gero apetito!

Parašykite komentarą