Paprastumo eksperimentas.
Produktai Lašišos suktinukas ant blynelio pagrindo su apelsinais, mėlynių ir imbiero padažu
Ingredientai (1 porcijai)
Lašiša – 200 g
Nori jūros dumbliai – 10 g
Blynas – 1 vnt.
Apelsinas (gryna filė) – 30 g
Pastarnoko šaknis – 5 g
Parmezano sūris – 10 g
Mėlynės – 50 g
Imbieras (šaknis) – 4 g
Alyvuogių aliejus – 50 ml
Špinatai, lollo rossa ir rukolos lapai (papuošimui)
Druska, malti juodieji pipirai – pagal skonį

Lašiša supjaustoma plonomis filė, ant jų uždedami norio lakštai, suvyniojama, 20 min. kepama 70 laipsnių temperatūros konvekcinėje orkaitėje, išimama ir 5-7 min. kepama alyvuogių aliejuje iš visų pusių. Sutarkuokite blyną, sudėkite tarkuotą pastarnoko šaknį, tarkuotą parmezano sūrį ir apelsino skilteles.
Atskirai paruoškite mėlynių padažą su tarkuotu imbieru. 3-4 minutes kaitinkite imbierą ir mėlynes, suplakite per maišytuvą.
Padėkite blynų lėkštę ant lėkštės, ant jos išdėliokite griežinėliais supjaustytą lašišos ritinėlį, užpilkite padažu, papuoškite puokštės salotomis.