Kreminis mėlynojo sūrio padažas

Ar mėgstate stiprius salotų padažus? Tai puikus pasirinkimas jums! Šiame recepte mėlynasis pelėsinis sūris ir garstyčios suteikia ryškų skonį, kurį sušvelnina majonezo ir jogurto mišinys. Išbandykite su endivijų ir žaliųjų obuolių salotomis arba bulvių salotomis!

Sudedamosios dalys

80 ml (1/3 puodelio) paprasto jogurto
30 ml majonezo
30 ml smulkintų šviežių petražolių
15 ml (1 valgomasis šaukštas) viso grūdo garstyčių
50 g daniško mėlynojo sūrio
Druskos ir pipirų pagal skonį


Kreminis mėlynas padažas

Paruošimas

  • Sudėkite visus ingredientus į maišytuvo indą. Maišykite 1-2 minutes. Atidėkite į šaltą vietą.
  • Laikymas: nuo 2 iki 3 dienų

Parašykite komentarą