Itališkas putojantis kokteilis su uogomis

Kokteilis gaminamas iš putojančio vyno, šerbeto ir uogų. Gėrimas nėra per stiprus, labai malšina troškulį ir gaivina.

Ingredientai Itališkas putojantis kokteilis su uogomis (4 porcijoms)

Putojantis vynas – 2 taurės
Citrinų arba apelsinų šerbetas – 2 puodeliai.
Uogų mišinys (avietės, braškės, serbentai, mėlynės) – 2 puodeliai.
Mėtos serviravimui

1. Į keturias aukštas stiklines įdėkite po 1/2 puodelio šerbeto.

2. Ant šerbeto viršaus sudėkite 1/2 puodelio uogų.

3. Kiekvieną porciją užpilkite 1/2 puodelio vyno.

4. Kokteilį papuoškite mėtų lapeliais.

Parašykite komentarą