„Hura maki” suktinukai iš šviežios lašišos, avokado ir krabų mėsos.
Produktai „Hura maki” ritinėliai
Nori – 0,5 lapelio
Virti ryžiai – 60 g
Šviežia lašiša (filė) – 30 g
Krabų mėsa (krabų lazdelės) – 1-2 vnt.
Avokadai – 0,5 vnt.
Kreminis sūris – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.
Sezamas
Marinuotas imbieras
Wasabi
Sojų padažas
Ryžių actas
Vaizdo receptasHura-maki ritinėliai
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasHura-maki ritinėliai
Recepto nuotrauka: „Hura-maki Rolls” – 1 žingsnis
Lašišos filė supjaustykite juostelėmis.
Recepto nuotrauka: „Hura-maki Rolls” – 2 žingsnis
Nulupkite avokadą ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Recepto nuotrauka: „Hura-maki Rolls” – 3 žingsnis
Krabų mėsą (krabų lazdeles) perpjaukite išilgai per pusę.
Recepto nuotrauka: „Hura-maki Rolls” – 4 žingsnis
Pamirkykite rankas vandenyje ir acte.
Ryžius tolygiai paskleiskite ant norio lapo, švelniai prispausdami prie makisu kilimėlio (suvynioto į maistinę plėvelę).
Recepto nuotrauka: „Hura maki” suktinukai – žingsnis Nr. 5
Tada ritinėlius apverskite ant kilimėlio ryžiais į apačią.
Recepto nuotrauka: „Hura-maki Rolls” – 6 žingsnis
Kreminį sūrį dėkite ant norio lapo vidurio ir tolygiai paskirstykite juostelėmis.
Recepto nuotrauka: „Hura-maki” ritinėliai – žingsnis Nr. 7
Ant sūrio sudėkite lašišos ir krabų mėsos juosteles.
Recepto nuotrauka: „Hura-maki” ritinėliai – žingsnis Nr. 8
Ant viršaus uždėkite avokadą.
Recepto nuotrauka: „Hura-maki Rolls” – 9 žingsnis
Atsargiai suvyniokite ant kilimėlio.
Recepto nuotrauka: „Hura maki” suktinukai – žingsnis Nr. 10
Pirmiausia ritinį perpjaukite per pusę, tada kiekvieną pusę supjaustykite į 4 dalis.
Recepto nuotrauka: „Hura-maki Rolls” – žingsnis Nr. 11
Pabarstykite sezamo sėklomis. Patiekite suktinukus su wasabi, imbiero ir sojų padažu.
Gero apetito!