Cukinijos Troškinys

Cukinijų ragu

Troškinio iš cukinijų gaminimas. Paprasta, skanu ir naudinga. Ir puikus garnyras prie mėsos.

Produktai

  • Cukinijos – 1-2 vnt.
  • Saldžioji paprika – 1 vnt.
  • Pomidorai – 2 vnt.
  • Morkos – 1 vnt.
  • Svogūnas – 1 vnt.
  • Česnakas – 2-3 skiltelės (pagal skonį)
  • Žalumynai – 1/4 puokštės (pagal skonį)
  • Augalinis aliejus – 30 g
  • Druska – 0,5 šaukštelio (pagal skonį)

Žingsnis po žingsnio receptas

  1. Cukiniją nulupkite, supjaustykite kubeliais.
  2. Morkas nuvalykite, supjaustykite juostelėmis.
  3. Svogūną nulupkite ir supjaustykite žiedais (arba pusžiedžiais).
  4. Pipirus supjaustykite juostelėmis.
  5. Pomidorus supjaustykite pusžiedžiais.
  6. Įkaitinkite katilą, supilkite augalinį aliejų. Į katilą sudėkite paruoštas daržoves.
  7. Virkite daržoves po dangčiu ant silpnos ugnies, maišydami, jei įmanoma, nepridėdami vandens, apie 20 minučių.
  8. Nulupkite česnaką, susmulkinkite peiliu. Žalumynus nuplaukite, smulkiai supjaustykite.
  9. Baigiant virti daržovių troškinį, įdėkite česnaką ir žalumynus. Įmaišykite į cukinijų troškinį ir patiekite.
  10. Gero apetito!

Parašykite komentarą