Aštri mangų kokosų pieno sriuba Sudedamosios dalys
- 1 poras (-ai), supjaustytas (-i) smulkiais žiedais
- 3 pavasariniai svogūnai su žaluma, supjaustyti smulkiais žiedais
- 1 smaili pipirai, smulkiai supjaustyti
- 250 g kokteilinių pomidorų, supjaustytų į ketvirčius
- 1 skardinė (-ės) mangų minkštimo, maždaug 230 g nusausinto svorio
- 1 skardinė kokosų pieno, 400 ml
- Kmynai
- ½ šaukštelio sambal oelek
- Kalendra
- Druska ir pipirai
- n. B. Nafta
- 1 šaukštelis daržovių sultinio, greito paruošimo
Paruošimas
Darbo laikas apie 10 minučių
Kepimo ir (arba) kepimo laikas apie 15 minučių
Iš viso maždaug 25 minutės
Įkaitinkite aliejų wok keptuvėje arba puode ir ant silpnos ugnies pakepinkite plonais žiedais supjaustytus porus ir svogūnus. Sudėkite smulkiai supjaustytą papriką ir ketvirčiais supjaustytus pomidorus ir trumpai pakepinkite.
Supilkite kokosų pieną ir 100 ml vandens. Nusausinkite mango skardinę ir surinkite sultis. Supjaustykite mangą mažais gabalėliais ir sudėkite.
Pagardinkite grūdėtu daržovių sultiniu, kmynais, druska, pipirais ir kalendra. Pagal skonį įpilkite sambal oelek. Virkite ant silpnos ugnies apie 10 min.
Dar kartą pagardinkite. Jei mėgstate saldžiai, galite įpilti šiek tiek mangų sulčių. Puikiai tinka su šviežia bagete.