Picos sriuba
- 2 dideli svogūnai
- 500 g maltos mėsos
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 1 raudonasis (-ieji) pipiras (-ai)
- 1 geltonasis (-ieji) pipiras (-ai)
- 1 skardinė grybų
- 1 skardinė saldžiųjų kukurūzų
- ¾ litro daržovių sultinio
- 1 puodelis grietinėlės
- 2 vnt. pomidorų padažo (Tomato al gusto su žolelėmis)
- 200 g kreminio sūrio
- Druska ir pipirai
- raudonėlis
- Parmezano sūris, tarkuotas, jei reikia
Picos sriuba Darbo laikas maždaug 25 minutės
Kepimo ir (arba) kepimo laikas apie 25 min.
Bendras laikas apie 50 minučių
Svogūnus supjaustykite kubeliais ir kartu su malta mėsa pakepinkite alyvuogių aliejuje. Taip pat kubeliais supjaustykite paprikas ir sudėkite jas į maltą mėsą kartu su grybais ir kukurūzais. Viską trumpai apkepkite, tada užplikykite daržovių sultiniu. Supilkite grietinėlę, pomidorų padažą ir grietinėlės sūrį ir troškinkite apie 10 minučių. Galiausiai pagardinkite druska, pipirais ir raudonėliais.
Patiekdami sriubą pabarstykite tarkuotu parmezanu, jei norite.
Patiekite su bagete.
Patarimas: jis taip pat skanus kaip makaronų padažas, tačiau tokiu atveju naudokite mažiau daržovių sultinio.