Gazuotas braškių pyragas

Kokteilis gaminamas iš šviežių braškių, mėtų, vaisių sulčių ir šampano.

Ingredientai Gazuotas braškių pyragas (6 porcijoms)

Šviežios braškės (supjaustytos griežinėliais) – 3 puodeliai.
Šviežios mėtos (lapai) – 0,5 puodelio
Laimo sultys – 0,5 puodelio
Vandens – 0,25 puodelio
Agavų nektaras – 0,25 puodelio
Putojantis vynas (atšaldytas) – 750 g
Šviežios mėtos patiekimui

 

Kaip paruošti braškių kokteilį:

1. Braškių, mėtų, laimo sulčių, vandens ir agavų nektaro mišinį sudėkite į maišytuvą ir maišykite apie 1 minutę.

2. Kiekvieną iš 6 stiklinių iki 1/2 pripildykite braškių tyrės. Atsargiai supilkite putojantį vyną, išmaišykite ir braškių kokteilį papuoškite mėtų lapeliais. Braškių pyragą patiekite iš karto.

Parašykite komentarą