Kokteilis gaminamas iš šviežių braškių, mėtų, vaisių sulčių ir šampano.
Ingredientai Gazuotas braškių pyragas (6 porcijoms)
Šviežios braškės (supjaustytos griežinėliais) – 3 puodeliai.
Šviežios mėtos (lapai) – 0,5 puodelio
Laimo sultys – 0,5 puodelio
Vandens – 0,25 puodelio
Agavų nektaras – 0,25 puodelio
Putojantis vynas (atšaldytas) – 750 g
Šviežios mėtos patiekimui
Kaip paruošti braškių kokteilį:

1. Braškių, mėtų, laimo sulčių, vandens ir agavų nektaro mišinį sudėkite į maišytuvą ir maišykite apie 1 minutę.
2. Kiekvieną iš 6 stiklinių iki 1/2 pripildykite braškių tyrės. Atsargiai supilkite putojantį vyną, išmaišykite ir braškių kokteilį papuoškite mėtų lapeliais. Braškių pyragą patiekite iš karto.