Ši „Bloody Mary” kokteilio variacija gaminama iš konservuotų daržovių, aštriosios paprikos, morkų sulčių, degtinės ir kmynų.
Ingredientai Bloody Mary” kokteilis (5 porcijoms)
Morkų sultys – 1 puodelis
Konservuoti pomidorai su paprikomis, salierais ir svogūnais (susmulkinti) – 420 g
Jalapeno pipirai (smulkiai supjaustyti) – 1 vnt.
Degtinė – 0,5 puodelio
Malti kmynai – 0,5 šaukštelio.
Karšta paprika patiekti (neprivaloma)
Morkos (supjaustytos juostelėmis) patiekimui (nebūtina)

1. Konservuotas daržoves ir jalapeno paprikas sudėkite į trintuvą, supilkite morkų sultis ir degtinę, įberkite kmynų. Išmaišykite iki vientisos masės ir sutrinkite.
2. Į aukštas stiklines įdėkite ledo ir užpilkite kokteilį. Papuoškite paprikų ir morkų iešmeliais.