Šis alkoholinis gėrimas panašus į karštą vyną, tačiau turi savitų savybių, dėl kurių jo skonis yra ryškesnis ir savitesnis. Kokteilis ruošiamas multicooker (lėto gaminimo viryklėje).
Ingredientai Šildomasis kokteilis su prieskoniais (lėtoje viryklėje) (22 porcijoms)
Apelsinas – 1 vnt.
Citrina – 1 vnt.
Šviežio imbiero griežinėliai – 4 vnt.
Cinamono lazdelė (sulaužyta) – 7,5 cm.
Prieskoniai – 8 žirneliai.
Gvazdikėliai – 8 gvazdikėliai
„Beaujolais Nouveau” arba kitas Bordo vynas – 750 g
Vanduo – 4 stiklinės
Koncentruotos ananasų sultys – 350 g
Brendis – 1/2 puodelio
Cukrus – 1/2 puodelio
Triple sec arba kitas apelsinų likeris – 1/4 puodelio
Apelsinų griežinėliai ir cinamono lazdelės patiekimui (nebūtina)
1. Naudodami daržovių skustuvą, nuo citrusinių vaisių pašalinkite kelias žievelės juosteles (be baltosios dalies). Iš citrusinių vaisių išspauskite sultis ir supilkite į nedidelį dubenėlį.

2. Iš kelių marlės sluoksnių išlankstykite 15×15 cm kvadratą. Į kvadrato vidurį sudėkite citrusinių vaisių žievelę, imbierą, nulaužtą cinamono lazdelę, kvapiuosius pipirus ir gvazdikėlius. Suvyniokite marlę į maišelį ir suriškite virvele.
3. Į didelės lėtaeigės viryklės indą įdėkite paketėlį su prieskoniais, supilkite vyną, vandenį, ananasų sultis, brendį, apelsinų likerį ir citrusinių vaisių sultis, suberkite cukrų ir uždarykite lėtaeigę viryklę. Kepkite 4-5 valandas ant mažos galios arba 2-2,5 valandos ant didelės galios.
4. Tada atidarykite lėtąją viryklę, išimkite prieskonių maišelį, supilkite gėrimą į stiklines ir papuoškite apelsino skiltelėmis ir (arba) cinamono lazdelėmis (neprivaloma). Iš šio kiekio ingredientų gausite maždaug 22 porcijas po 110 gramų.