Ingridientai
- 2 mangai
- 3 pomidorai
- 1 Raudonasis svogūnas
- kelių drožlių parmezano
- 80 ml (1/3 puodelio) apie alyvuogių aliejus
- 30 ml (2 šaukštai) apie ryžių actas
- 30 ml (2 šaukštai) apie kapotos šviežios kalendros
- 30 ml (2 šaukštai) apie kapotų šviežių mėtų
- 30 ml (2 šaukštai) apie kapotų šviežių petražolių
- 15 ml (1 valgomasis šaukštas) apie Medus
- druskos ir pipirų pagal skonį
- Salotų dubenyje suplakite vinaigretės ingredientus. (Alyvuogių aliejus, ryžių actas, šviežios smulkintos kalendros, šviežios kapotos mėtų, šviežios kapotos petražolės, medus ir druska bei pipirai)
- Mangus ir pomidorus supjaustykite ketvirčiais. Susmulkinkite raudonąjį svogūną. Sudėkite į salotų dubenį ir sumaišykite su vinigrete.
- Padalinkite salotas į lėkštes ir kiekvieną porciją papuoškite nuskustu parmezanu.