Vištienos sriuba indų Sudedamosios dalys
- 1 m. dydžio vištiena
- 1 citrinžolės stiebas (-ai)
- 1 skardinė kokosų pieno
- 3 didelės bulvės
- 1 svogūnas (-ai)
- 150 g makaronų
- 4 morkos
- Kalendros žalumynai
- druska ir pipirai
- galbūt sūris
- n. B. Vanduo
Paruošimas
Darbo laikas apie 20 minučių
Iš viso maždaug 20 minučių
Pirmiausia vištieną užpilkite dideliu kiekiu vandens ir lėtai troškinkite dideliame puode. Pastebėjau, kad kepta vištiena yra skanesnė nei sriubos vištiena. Į puodą įdėkite visą svogūną ir citrinžolės stiebą (prieš tai nupjaukite nedidelį gabalėlį nuo priekinės ir galinės dalies).
Maždaug po 40 minučių kepimo ištraukite vištieną ir išimkite mėsą nuo kaulų. Tada sudėkite atgal į puodą su smulkiai supjaustytomis morkomis ir bulvėmis ir pagal skonį pagardinkite prieskoniais.
Dar 10 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies, o likus penkioms minutėms iki patiekimo sudėkite makaronus, smulkiai supjaustytą kalendrą ir kokosų pieną.
Į kiekvieną lėkštę įdedu po gabalėlį sūrio, kuris išsilydo kartu su karšta sriuba.