Svogūnų sriuba

Svogūnų sriuba Sudedamosios dalys

  • 500 g šviežių rūgštynių
  • 20 g sviesto
  • 3 šaukštai miltų
  • 1 litras atsargų
  • Druska
  • n. pienas, pasukos arba grietinėlė
  • n. B. Maggi

Paruošimas

Darbo laikas maždaug 25 minutės

Kepimo ir (arba) kepimo laikas apie 25 min.

Bendras laikas apie 50 minučių
Nuvalykite svogūnus ir supjaustykite arba supjaustykite plonais žiedais. Apkepkite juos puode su sviestu. Nupilkite vyną ir užpilkite sultiniu. Virkite apie 15 minučių.

Iškirpkite puodelio dydžio skrebučius ir skrudinkite skrudintuve arba orkaitėje, kol taps auksinės spalvos.

Paruoštą sriubą supilkite į puodelius ir ant kiekvieno puodelio uždėkite po skrebučio gabalėlį. Apibarstykite Goudos sūriu ir parmezanu ir kepkite orkaitėje, kol sūris įgaus gražią spalvą ir išsilydys.

Norėdami patiekti, sriubos puodelį padėkite ant lėkštės. Būkite atsargūs, puodelis ir sriuba yra labai karšti, labai lengva nusideginti pirštus ant puodelio krašto arba (semiant karštą sriubą šaukštu) burną!

Mėgaukitės maistu!

Parašykite komentarą