Sviestinių riešutų sriuba Sudedamosios dalys
- 1 sviesto riešuto moliūgas (-ų)
- 2 svogūnai
- 2 bulvės, virtos iš miltų
- ½ litro mėsos arba daržovių sultinio
- šiek tiek druskos ir pipirų
- šiek tiek paprikos miltelių, aštrios raudonos spalvos
- šiek tiek saldžiosios paprikos miltelių
- šiek tiek tabasko
- ½ skiltelės (-ių) česnako
- 1 imbiero šaknis, maždaug 3 x 3 cm dydžio
- šiek tiek citrinos sulčių ir apelsinų sulčių
Paruošimas
Darbo laikas apie 40 minučių
Kepimo ir (arba) kepimo laikas apie 20 minučių
Bendras laikas apie 1 val.
Nulupkite ir kubeliais supjaustykite svogūną, svogūnus ir bulves. Tada viską pakepinkite su trupučiu sviesto arba aliejaus. Kepkite, kol viskas gerai įkais. Tada užpilkite sultiniu ir virkite apie 20 minučių.
Viską susmulkinkite rankiniu trintuvu, kad gautųsi truputį gabalėlių arba būtų kreminės konsistencijos, kaip jums patinka.
Tada pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir paprikos prieskoniais. Nulupkite imbierą ir česnaką ir suberkite juos į sriubą. Įpilkite šiek tiek citrinos ir apelsinų sulčių, kad sriuba būtų gaivi, ir „Tabasco”, kad būtų aštresnė, ir sriuba paruošta.
Aš visada įmaišau šiek tiek grietinėlės, bet tai priklauso nuo jūs