Špinatų salotos kinišku stiliumi

Šios šviežios ir skanios kiniško stiliaus špinatų ir ryžių salotos puikiai tinka vakarienės metu arba prie mėgstamo mėsos patiekalo!

Sudedamosios dalys

  • 180 ml (3/4 puodelio)basmati ryžiai
  • 375 ml (1 1/2 puodelio) d’ vanduo
  • 2,5 ml (1/2 šaukštelio)druska
  • 250 ml (1 puodelis) d’ edamames
  • 2 raudonosios paprikos
  • 1 didelė šakasalierai
  • 45 ml (3 šaukštai) d’ susmulkinti žalieji svogūnai
  • 180 ml (3/4 puodelio)pupelių daigai
  • 180 ml (3/4 puodelio)griežinėliais supjaustyti grybai
  • 160 ml (2/3 puodelio)stambiai kapoti anakardžių riešutai
  • 125 ml (1/2 puodelio)sultenės
  • druskos ir pipirų pagal skonį
  • 2 konteineriai„Fresh Attitude Baby Spinach” po 142 g
Dėl vinaigretės:
  • 125 ml (1/2 puodelio) d’ alyvuogių aliejus
  • 45 ml (3 šaukštai)tamari arba sojų padažas su sumažintu natrio kiekiu
  • 45 ml (3 šaukštai)klevų sirupas
  • 45 ml (3 šaukštai)ryžių actas
  • 20 ml (4 šaukšteliai) d’ susmulkintas česnakas


Špinatų salotos kinų stiliumi

Paruošimas

  1. Ryžius nuplaukite po šaltu vandeniu. Gerai nusausinkite. Ryžius suberkite į puodą su vandeniu ir druska. Užvirkite ant vidutinės ugnies. Uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 12-15 minučių, kol ryžiai išvirs. Nuimkite nuo ugnies. Ryžius supurtykite šakute. Leiskite atvėsti.

  2. Puode su verdančiu pasūdytu vandeniu 5 minutes virkite edamame. Nusausinkite ir leiskite atvėsti.

  3. Salotinėje sumaišykite padažui skirtus ingredientus.

  4. Susmulkinkite papriką ir saliero stiebą.

  5. Sudėkite salotų ingredientus į salotinę ir sumaišykite.

Parašykite komentarą