Spanguolių apelsinų keksiukai

Dėl vanilinio jogurto ir šviežių spanguolių šie keksiukai yra neatremiami!

Sudedamosios dalys

  • 560 ml (2 1/4 puodelio)miltai
  • 180 ml (3/4 puodelio)cukrus
  • 15 ml (1 valgomasis šaukštas)kepimo milteliai
  • 2,5 ml (1/2 šaukštelio)sodos bikarbonatas
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 kiaušiniai
  • 250 ml (1 puodelis)vanilinis jogurtas
  • 60 ml (1/4 puodelio)apelsinų sultys
  • 60 ml (1/4 puodelio) d’ rapsų aliejus
  • 15 ml (1 valgomasis šaukštas)citrinos žievelė
  • 375 ml (1 1/2 puodelio)atšildytos ir nusausintos šaldytos spanguolės


Spanguolių apelsinų keksiukai

Paruošimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C (375 °F).
  2. Dubenyje sumaišykite miltus su cukrumi, kepimo milteliais, soda ir druska.
  3. Kitame dubenyje suplakite kiaušinius su jogurtu, apelsinų sultimis, aliejumi ir žievele.
  4. Įmaišykite drėgnus ingredientus į sausus ingredientus. Sudėkite spanguoles ir išmaišykite.
  5. Dviejų keksiukų formų 16 puodelių patepkite sviestu arba įdėkite popierinius puodelius. Padalykite tešlą į puodelius.
  6. Kepkite 25 minutes, kol dantų krapštukas, įkištas į keksiuko centrą, išlįs švarus.
  7. Išimkite iš orkaitės ir, prieš išformuodami, leiskite atvėsti ant grotelių.

Parašykite komentarą