Šokolado-bananų batonėliai

Ingridientai

  • 2 bananai
  • 250 ml (1 puodelis) greitai paruošiamų avižinių dribsnių
  • 125 ml (1/2 puodelio) migdolų sviesto
  • 80 ml (1/3 puodelio) pieniško šokolado drožlių

Šokolado-bananų batonėliai

Recepto paruošimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C (350°F).
  2. Į elektrinio maišytuvo indą sudėkite bananus, avižas ir migdolų sviestą. Maišykite 1 minutę, kol susidarys vienalytis preparatas. Nepermaišykite tešlos. Įpilkite 45 ml (3 valgomuosius šaukštus) šokolado drožlių ir pulso.
  3. Kepimo skardą apipurkškite purškikliu ir išklokite kepimo popieriumi. Supilkite preparatą į formą ir išlyginkite paviršių. Ant viršaus uždėkite likusius šokolado drožles.
  4. Kepkite 22–27 minutes.
  5. Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti ant grotelių.

Parašykite komentarą