Ingridientai
- 2 bananai
- 250 ml (1 puodelis) greitai paruošiamų avižinių dribsnių
- 125 ml (1/2 puodelio) migdolų sviesto
- 80 ml (1/3 puodelio) pieniško šokolado drožlių
Recepto paruošimas
- Įkaitinkite orkaitę iki 180°C (350°F).
- Į elektrinio maišytuvo indą sudėkite bananus, avižas ir migdolų sviestą. Maišykite 1 minutę, kol susidarys vienalytis preparatas. Nepermaišykite tešlos. Įpilkite 45 ml (3 valgomuosius šaukštus) šokolado drožlių ir pulso.
- Kepimo skardą apipurkškite purškikliu ir išklokite kepimo popieriumi. Supilkite preparatą į formą ir išlyginkite paviršių. Ant viršaus uždėkite likusius šokolado drožles.
- Kepkite 22–27 minutes.
- Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti ant grotelių.