Sudedamosios dalys
Porcijos
1 kg saldžiųjų bulvių
1 skiltelė (-ės) česnako
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukšteliai paprikos miltelių
Aitriųjų paprikų milteliai
Jūros druska ir pipirai
Darbo laikas apie 10 minučių
Kepimo ir (arba) kepimo laikas apie 25 min.
Iš viso maždaug 35 minutės
Gerai nuplaukite saldžiąsias bulves. Tada perpjaukite per pusę ir supjaustykite vienodais gabalėliais, pvz., aštuntadaliais, ir sudėkite į dubenį. Susmulkinkite česnaką ir sudėkite jį. Įpilkite alyvuogių aliejaus ir likusių prieskonių bei gerai įtrinkite saldžiąsias bulves.
Tada sudėkite į kepimo skardą, geriausia išklotą kepimo popieriumi, ir pašaukite į 200 °C temperatūros orkaitę 25 minutėms. Įpusėjus kepimo laikui bulves vieną kartą apverskite