Renée stiliaus aguonų padažas

Šis naminis aguonų padažas tikrai pakeis bet kokias salotas!

Sudedamosios dalys

  • 90 ml (6 šaukštai) 0% paprastojo jogurto
  • 60 ml (1/4 puodelio) vandens
  • 45 ml cukraus
  • 30 ml baltojo vyno acto
  • 30 ml sidro acto
  • 5 ml Dižono garstyčių
  • 60 ml (1/4 puodelio) rapsų aliejaus
  • 60 ml (1/4 puodelio) smulkiai supjaustytų svogūnų
  • 15 ml (1 valgomasis šaukštas) aguonų sėklų
  • Druskos ir šviežiai maltų pipirų pagal skonį


Renė stiliaus aguonų padažas

Recepto paruošimas

  1. Dubenyje suplakite jogurtą su vandeniu, cukrumi, abiejų rūšių actu ir garstyčiomis.
  2. Supilkite aliejų ir plakite iki vientisos kreminės masės.
  3. Sudėkite svogūnus ir aguonas. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.

Šią užpiltį galima laikyti 3-4 dienas vėsioje vietoje.

Parašykite komentarą