Raugintų kopūstų sriuba „Brewmaster” stiliaus Sudedamosios dalys
- 500 g jautienos (šonkauliukų)
- 1 litras vandens
- 1 ryšulėlis žalumynų
- 1 svogūnas (-ai)
- 500 g raugintų kopūstų
- 1 puodelis (-is) vandens
- 3 šaukštai aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai svogūno (-ų), supjaustyto (-ų) žiedais
- 2 lauro lapai
- Pipirai – grūdai
- 1 puodelis (-is) šviesaus alaus
- 1 valgomasis šaukštas miltų
- 1 skardinė (-ės) pomidorų pastos, maža (-os)
- Druska
- Cukrus
- Česnakų milteliai
Paruošimas
Darbo laikas apie 30 minučių
Bendras laikas apie 30 minučių
Nuplautą jautieną su nuvalytais, susmulkintais žalumynais ir nuluptu, stambiai supjaustytu svogūnu virkite vandenyje apie 1,5 valandos, mėsą supjaustykite mažais gabalėliais.
Išvirkite raugintus kopūstus su vandeniu (1 puodelis), aliejumi, svogūnų žiedais, lauro laiškais ir pipirų žirneliais, įpilkite alaus ir mėsos sultinio, sriubą sutrinkite miltais. Sudėkite mėsą ir pomidorų pastą, pagardinkite druska, cukrumi ir česnako milteliais.