Originalus graikiškas padažas

Šis naminis padažas „Le Grec” jums nepadarys jokių paslapčių, nes jo skonis toks pat geras!

Sudedamosios dalys

  • 60 ml (1/4 puodelio) baltojo acto
  • 60 ml (1/4 puodelio) vandens
  • 15 ml graikiškų prieskonių
  • 5 ml Dižono garstyčių
  • 5 ml česnako miltelių
  • 5 ml svogūnų miltelių
  • 60 ml (1/4 puodelio) alyvuogių aliejaus
  • Druska ir pipirai pagal skonį


Originalus

Recepto paruošimas

  1. Dubenyje suplakite actą su vandeniu, graikiškais prieskoniais, garstyčiomis, česnakų milteliais ir svogūnų milteliais.
  2. Supilkite aliejų ir plakite iki vientisos kreminės masės. Pagardinkite druska ir pipirais.

Šią užpiltį galima laikyti 3-4 dienas vėsioje vietoje.

Parašykite komentarą