Medaus ir Dižono vinaigretė

Šis lengvai paruošiamas medaus ir Dižono padažas, pasižymintis citrinų natomis ir švelniu skoniu, pagardins jūsų mėgstamiausius salotų receptus.

Sudedamosios dalys

  • 45 ml rapsų aliejaus
  • 15 ml smulkintų šviežių laiškinių česnakų
  • 15 ml (1 valgomasis šaukštas) medaus
  • 10 ml Dižono garstyčių
  • 2 šaukšteliai (10 ml) šviežių citrinos sulčių
  • Druskos ir pipirų pagal skonį


Medaus ir Dižono padažas

Recepto paruošimas

  1. Dubenyje sumaišykite rapsų aliejų su laiškiniais česnakais, medumi, Dižono garstyčiomis ir citrinos sultimis. Pagardinkite druska ir šviežiai maltais pipirais.

Parašykite komentarą