Šios maistingos ir spalvingos salotos suteiks jums energijos, kurios reikia visai likusiai dienai!
Sudedamosios dalys
- 200 g iš rotinis
- 250 ml (1 puodelis) iš smulkiais žiedynais supjaustyti brokoliai
- 180 ml (3/4 puodelio) iš kubeliais supjaustytas kumpis
- 180 ml (3/4 puodelio) iš geltonasis čederio sūris, sumažinto riebumo, supjaustytas kubeliais
- 125 ml (1/2 puodelio) iš kukurūzai grūdais
- 10 įvairių spalvų vyšniniai pomidorai, perpjauti per pusę arba ketvirčiais.
- 60 ml (1/4 puodelio) iš paprastas graikiškas jogurtas 0% (graikiškas)
- 60 ml (1/4 puodelio) iš majonezas
- 15 ml (1 valgomasis šaukštas) iš balzaminis actas
- 15 ml (1 valgomasis šaukštas) iš medus
- 15 ml (1 valgomasis šaukštas) iš Dižono garstyčios
Paruošimas
- Puode su verdančiu pasūdytu vandeniu išvirkite makaronus. al dente. Likus 3 minutėms iki makaronų virimo pabaigos į keptuvę sudėkite brokolius. Atvėsinkite po šaltu vandeniu ir nusausinkite.
- Salotinėje sumaišykite majonezą su jogurtu, aliejumi, medumi ir garstyčiomis.
- Į dubenį sudėkite kumpį, sūrį, kukurūzus, vyšninius pomidorus, makaronus ir brokolius. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.