Kreminis klevų, citrinų ir estragonų padažas

Pateikiame naminės užpilo užtepėlės receptą, kuriame puikiai dera saldus ir pikantiškas skonis.

Sudedamosios dalys

  • 60 ml (1/4 puodelio)paprastas jogurtas
  • 45 ml (3 šaukštai)klevų sirupas
  • 30 ml (2 šaukštai) d’ alyvuogių aliejus
  • 125 ml (1/2 puodelio)majonezas
  • 30 ml (2 šaukštai) d’ susmulkinti estragonai
  • 15 ml (1 valgomasis šaukštas)Senamadiškos garstyčios
  • 15 ml (1 valgomasis šaukštas)citrinų sultys
  • 15 ml (1 valgomasis šaukštas)citrinos žievelė
  • druskos ir pipirų pagal skonį


Kreminė klevų, citrinų ir estragonų užpilo užpilo

Paruošimas

  1. Dubenyje suplakite jogurtą su klevų sirupu ir alyvuogių aliejumi. Įmaišykite likusius ingredientus. Laikykite vėsioje vietoje.

Parašykite komentarą