Kepti ir troškinti kiaulienos suktinukai. Ananasų ir sūrio įdaras suteikia jiems neįprastą, subtilų skonį.
Produktai Kiaulienos suktinukai su ananasais
Kiauliena – 500 g
Druska
Malti pipirai
Įdarui:
Konservuoti ananasai – 4 žiedai
Kietasis sūris – 100 g
Kumpio dešra – 7 apvalūs gabalėliai
Jums taip pat reikės:
Baltasis vynas – 120 ml
Ananasų sultys – 120 ml
Jautienos sultinys – 120 ml
Augalinis aliejus – 3 šaukštai.
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasKiaulienos suktinukai su ananasais
Recepto nuotrauka: Kiaulienos suktinukai su ananasais – 1 žingsnis
Kaip gaminti kiaulienos suktinukus su ananasais ir sūriu:
Iš užšaldyto kiaulienos gabalo supjaustykite 7 plonus gabalėlius. Mėsą lengvai apskrudinkite, pabarstykite druska ir pipirais.
Recepto nuotrauka: Kiaulienos suktinukai su ananasais – 2 žingsnis
Iš tarkuoto sūrio, smulkiai supjaustyto kumpio ir ananasų pagaminkite įdarą.
Recepto nuotrauka: Kiaulienos suktinukai su ananasais – 3 žingsnis
Ant mėsos uždėkite faršo, suvyniokite ir subadykite dantų krapštukais. Įkaitinkite aliejų ir apkepkite suktinukus iš visų pusių.
Recepto nuotrauka: Kiaulienos suktinukai su ananasais – 4 žingsnis.
Į gilią keptuvę sudėkite suktinukus. Į keptuvę su likusiais riebalais supilkite vyną, sultis ir sultinį. Pašildykite ir užpilkite ant suktinukų.
Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Tada juos apverskite ir pašaukite į orkaitę dar 20 minučių. Suktinukus galite troškinti puode ant silpnos ugnies.
Paruoštus kiaulienos suktinukus su ananasais ir sūriu sudėkite į lėkštę ir išimkite dantų krapštukus. Supilkite ant jų likusį troškinimo padažą. Ant suktinukų galite išvirti ryžių.
Recepto nuotrauka: Kiaulienos suktinukai su ananasais – 5 žingsnis
Paruošti kiaulienos suktinukai su ananasais ir sūriu. Gero apetito!