Paprastas, bet labai aromatingas ir skanus patiekalas šeimos pietums ar vakarienei.
Produktai Kaimiško stiliaus kepsnys
Kiaulienos nugarinė be kaulų – 1 kg
Švieži kiaulienos taukai – 50 g
Sviestas – 50 g
Bulvės – 1 kg
Saldžioji paprika – 1 vnt.
Morkos – 2 morkos.
Svogūnai – 2 vnt.
Česnakai – 2 skiltelės
Šviežios petražolių žolelės – pagal skonį
Džiovintos petražolių žolelės – pagal skonį
Prieskoniai mėsai – pagal skonį
Žalieji pipirai – pagal skonį
Maltų juodųjų pipirų – pagal skonį
Druska – pagal skonį
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptas Kaimo kepsnys
Recepto nuotrauka: Šalies kepsnys – 1 žingsnis
Keptuvėje išlydykite mažais kubeliais supjaustytus taukus.
Sudėkite nedideliais kubeliais supjaustytą mėsą. Kepkite, kol taps traškūs.
Recepto nuotrauka: Kaimiško stiliaus kepsnys – 2 etapas.
Tuomet sudėkite morkas, supjaustytas ratukais. Kepkite 5 minutes.
Recepto nuotrauka: „Country Roast” – 3 žingsnis.
Įdėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Kepkite 5 minutes.
Recepto nuotrauka: „Country Roast” – 4 žingsnis.
Paprikos, supjaustytos skiltelėmis. Kepkite dar 5 minutes.
Recepto nuotrauka: „Country Roast” – 5 žingsnis.
Sudėkite stambiai supjaustytas bulves, šlakelį sviesto, 200 ml vandens, prieskonius, džiovintas petražoles ir druską. Nemaišykite.
Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite 40 minučių.
Recepto nuotrauka: „Country Roast” – 6 žingsnis
Baigiant virti įberkite susmulkintų šviežių žolelių ir susmulkinto česnako. Išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
Recepto nuotrauka: Šalies kepsnys – 7 žingsnis
Gero apetito!