Daržovių sriuba Sudedamosios dalys
- 2 litrai vištienos sultinio
- 6 didelės morkos
- 4 pavasariniai svogūnai
- 4 didelės bulvės
- 1 nedidelė kaliaropė
- 500 g sriubos mėsos, jautienos
Paruošimas
Darbo laikas apie 20 minučių
Virimo ir kepimo laikas apie 1 val.
Bendras laikas apie 1 val. 20 min.
Įkaitinkite atsargas.
Morkas, kaliaropes ir bulves supjaustykite kąsnio dydžio kubeliais. Nuvalykite svogūnus ir supjaustykite tik storą stiebą mažais gabalėliais.
Daržoves ir jautieną troškinkite sultinyje apie 30 minučių. Išimkite mėsą ir supjaustykite gabalėliais. Viską kartu virkite dar 20-30 minučių ir palikite pastovėti. Tam nebūtina, kad viryklė vis dar būtų įjungta.
Daržoves galite keisti pagal savo skonį. Į sriubą labai tinka ropės arba šparaginės pupelės. Savo mėsą mėgstančiam vyrui kartais įdedu griežinėliais pjaustytos dešros.