Burokėliai – lapai, virti garuose

Burokėliai – lapai, virti garuose Sudedamosios dalys

  • 2 šaukštai aliejaus
  • 1 smulkiai supjaustytas (-i) svogūnas (-ai)
  • 500 g burokėlių lapų
  • 3 pomidorai, nulupti ir smulkiai supjaustyti
  • Druska ir pipirai
  • 4 kietai virti kiaušiniai, susmulkinti

Paruošimas

Darbo laikas apie 15 minučių

Iš viso maždaug 15 minučių
Kepkite svogūną aliejuje, kol taps permatomas. Sudėkite burokėlių lapus, pomidorus, druską ir pipirus. Virkite apie 10 minučių. Retkarčiais pamaišykite šakute. Atsargiai įmuškite kiaušinius.

Patiekite tradiciškai su PHUTU (trapia kukurūzų koše) arba kita kukurūzų koše.

Parašykite komentarą