Brokolių, šoninės, obuolių ir graikinių riešutų salotos

Traški šoninė, sultingi obuoliai ir traškūs graikiniai riešutai: šių brokolių salotų skonių ir tekstūrų derinys yra labai skanus!

Sudedamosios dalys

  • 3 0,5 cm (1/4 colio) storio, kubeliais supjaustyti šoninės griežinėliai
  • 2 brokoliai, supjaustyti mažais žiedynais
  • 2 obuoliai, supjaustyti kubeliais
  • 2 salierų stiebai, supjaustyti kubeliais
  • 1/2 nedidelio raudonojo svogūno, supjaustyto kubeliais
  • 125 ml (1/2 puodelio) džiovintų spanguolių
  • 125 ml (1/2 puodelio) smulkintų graikinių riešutų
  • Druska ir pipirai pagal skonį

Dėl vinaigrette :

  • 80 ml (1/3 puodelio) majonezo
  • 30 ml raudonojo vyno acto
  • 20 ml klevų sirupo
  • 15 ml Dižono garstyčių


Brokolių, šoninės, obuolių ir graikinių riešutų salotos

Recepto paruošimas

  1. Keptuvėje kepkite šoninę ant vidutinės ugnies 6-8 minutes, kol taps traški. Nusausinkite ant popierinių rankšluosčių.
  2. Dideliame puode verdančio pasūdyto vandens 1 minutę virkite brokolius. Nusausinkite ir atvėsinkite po šaltu vandeniu. Vėl nusausinkite.
  3. Salotinėje sumaišykite užpilo ingredientus.
  4. Sudėkite salotų ingredientus. Maišykite.

Parašykite komentarą