Aštri sriuba su malta mėsa

Aštri sriuba su malta mėsa Sudedamosios dalys

  • 500 g maltos mėsos
  • 800 ml jautienos sultinio
  • 1 vnt. daržovių, Tk ( brokoliai, žiediniai kopūstai, morkos)
  • 350 ml pomidorų sulčių
  • 800 g supjaustytų pomidorų
  • 2 šaukšteliai itališkų prieskonių mišinio
  • šviežiai tarkuotas parmezanas

Paruošimas

Darbo laikas apie 30 minučių

Bendras laikas apie 30 minučių
Dideliame puode apkepkite maltą mėsą, nusausinkite. Sudėkite sultinį, daržoves, pomidorų sultis, smulkintus pomidorus ir prieskonius. Užvirinkite. Toliau troškinkite, kol daržovės išvirs.
Patiekite su parmezano sūriu ir bagete.
Patarimas: prieš pat pabaigą galite įdėti ir virtų makaronų!

Parašykite komentarą