Artišoko ir lęšių salotos

Pietums skirtos salotos visada yra laimingas pasirinkimas! Siūlome išbandyti šias šviežias ir skanias artišokų ir lęšių salotas, kurios išties daro įspūdį!

Sudedamosios dalys

  • 1 – 340 ml indelis marinuotų artišokų širdelių
  • 2 puodeliai pavasarinių salotų mišinio
  • 1 skardinė (398 ml) lęšių, nuplautų ir nusausintų
  • 1/4 agurko, supjaustyto pusžiedžiais
  • 10-12 vyšninių pomidorų, perpjautų per pusę
  • 30 ml smulkintų šviežių petražolių
  • 15 ml šviežių citrinos sulčių
  • Druska ir pipirai pagal skonį


Artišoko ir lęšių salotos

Recepto paruošimas

  1. Nusausinkite artišokus, o 2 valgomuosius šaukštus (30 ml) marinato palikite inde. Artišokus supjaustykite ketvirčiais.
  2. Salotų dubenyje sumaišykite salotas su artišokais, lęšiais, agurkais, vyšniniais pomidorais ir petražolėmis.
  3. Dubenyje sumaišykite citrinos sultis su pasiliktu marinatu. Supilkite į dubenį. Pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.

Parašykite komentarą