Sudedamosios dalys
2 šaukštai aliejaus
1 vidutinio dydžio svogūnas, supjaustytas plonais griežinėliais
2 česnako skiltelės, supjaustytos griežinėliais
1 žalioji aitrioji paprika, be sėklų ir supjaustyta griežinėliais
3 šaukštai kario pastos
1 valgomasis šaukštas pomidorų tyrės
200 ml daržovių sultinio
200 ml kokosų grietinėlės
350 g žalių krevečių
kalendrų šakelių ir ryžių, patiekti
Metodas
1 ŽINGSNIS
Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kepkite svogūną, česnaką ir pusę aitriosios paprikos 5 min. arba kol suminkštės. Sudėkite kario pastą ir kepkite dar 1 min. Sudėkite pomidorų tyrę, sultinį ir kokosų grietinėlę.
2 ŽINGSNIS
10 min. troškinkite ant vidutinės ugnies, tada sudėkite krevetes. Virkite 3 min. arba kol krevetės taps nepermatomos. Išbarstykite likusius žaliuosius čili pipirus ir kalendros šakeles, tada patiekite su ryžiais arba žiedinių kopūstų ryžiais, jei norite, kad jų variantas būtų pritaikytas veto.