Krabų, avokadų ir braškių salotos

Jei norite valgyti salotas, kurioms netrūksta puošnumo, išbandykite šį krabų, avokadų ir braškių derinį. Nenusivilsite!

Sudedamosios dalys

  • 10 braškių
  • 1/2 nedidelio raudonojo svogūno
  • 2 avokadai
  • 750 ml (3 puodeliai) pavasarinių salotų mišinio
  • 350 g krabų mėsos

Padažui:

  • 60 ml (1/4 puodelio) smulkiai supjaustytų braškių
  • 45 ml (3 šaukštai) alyvuogių aliejaus
  • 30 ml šviežių citrinos sulčių
  • 30 ml medaus
  • 15 ml juodųjų ir baltųjų sezamų sėklų
  • 5 ml susmulkinto česnako
  • 2 žali svogūnai, susmulkinti
  • Druskos ir šviežiai maltų pipirų pagal skonį


Krabų, avokadų ir braškių salotos

Recepto paruošimas

  1. Salotinėje sumaišykite padažui skirtus ingredientus.
  2. Salotoms skirtas braškes supjaustykite griežinėliais arba perpjaukite per pusę. Supjaustykite raudonąjį svogūną plonais griežinėliais, o avokadus – gabalėliais.
  3. Į salotinę sudėkite salotų mišinį, braškes, avokadus ir pusę krabų mėsos. Švelniai išmaišykite.
  4. Padalykite salotas į lėkštes. Papuoškite likusia krabų mėsa ir raudonuoju svogūnu.

Parašykite komentarą