Raugintų kopūstų sriuba

Raugintų kopūstų sriuba Sudedamosios dalys

  • 1 gr. raugintų kopūstų skardinė (-ės), supjaustyta (-os) gabaliukais
  • 1 skardinė (-ės) pomidorų, nulupti, nusausinti, surinkti sultis ir sutrinti.
  • 500 g rūkytos kiaulienos be kaulų, supjaustytos juostelėmis
  • 150 g šoninės, dryžuotos, supjaustytos kubeliais
  • 2 dideli svogūnai, supjaustyti kubeliais
  • 2 litrai mėsos sultinio, galbūt supjaustyto kubeliais
  • 1 puodelis crème fraîche
  • 2 valgomieji šaukštai taukų
  • n. B. Prieskoniai
  • n. B. Padažo tirštiklis
  • Petražolės, susmulkintos

Paruošimas

Darbo laikas apie 20 minučių

Iš viso maždaug 20 minučių
Dideliame puode įkaitinkite taukus, apkepkite juose šoninę ir svogūnus. Sudėkite rūkytos kiaulienos juosteles, sultinį, pomidorus, pomidorų sultis ir raugintus kopūstus, užvirinkite, pagal skonį pagardinkite prieskoniais.
Švelniai virkite apie 30 minučių, įmaišykite crème fraîche, pagardinkite pagal skonį ir, jei reikia, sutirštinkite padažo tirštikliais.
Patiekite apibarstę petražolėmis.

Patiekite su svogūnų laiškais arba tvirta kaimiška duona.

Parašykite komentarą