Laikas užkandžiauti? Atraskite šį sveiką naminių vaisių, riešutų ir šokolado batonėlių receptą!
Recepto paruošimas
- Dubenyje sumaišykite avižas su migdolais, moliūgų sėklomis, spanguolėmis ir chia sėklomis.
- Puode sumaišykite migdolų sviestą su medumi. Užvirkite ant silpnos ir vidutinės ugnies.
- Migdolų sviesto mišinį supilkite ant avižinių dribsnių mišinio. Švelniai išmaišykite.
- 20 cm kvadratinę skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir paskleiskite masę į skardą. Stipriai paspauskite, kad paviršius būtų lygus. Leiskite atvėsti, tada 15 minučių palaikykite šaldytuve.
- Dvigubame katile ištirpinkite juodąjį šokoladą.
- Supilkite šokoladą ant avižinių dribsnių mišinio ir išlyginkite paviršių. Leiskite atvėsti. Supjaustykite į 16 batonėlių.