Skani bulvių – morkų – sriuba

Skani bulvių – morkų – sriuba Sudedamosios dalys

Porcijos 2

  • 1 svogūnas (-ai)
  • 1 skiltelė (-ės) česnako
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 500 g bulvių
  • 400 g morkų
  • 500 ml daržovių sultinio
  • 1 puodelis grietinėlės
  • 300 ml pieno
  • Petražolės
  • Druska ir pipirai

 

Skani bulvių – morkų – sriuba paruošimas

Darbo laikas apie 15 minučių

Iš viso maždaug 15 minučių
Nulupkite bulves ir morkas ir supjaustykite arba supjaustykite vienodo dydžio griežinėliais. Svogūną ir česnaką supjaustykite kubeliais.

Svieste pakepinkite svogūną su česnaku. Tada sudėkite bulves ir morkas ir trumpai pakepinkite. Pagardinkite daržovių sultiniu, grietinėle ir pienu. Vėl užvirinkite ir 20 minučių virkite žemoje temperatūroje.

Dabar viską sutrinkite. Galiausiai sriubą pagardinkite petražolėmis, druska ir pipirais.

Patarimas: taip pat galite kepti šoninę. Kad būtų dar mažiau riebalų, vietoj grietinėlės ją ruoškite tik su pienu.

Parašykite komentarą