Užkandžiai turi savo vietą sveikoje mityboje. Kad kuo geriau ja pasinaudotumėte, pateikiame keletą skanių ir 100 % liekninančių persikinių keksiukų!
Sudedamosios dalys
- 250 ml (1 puodelis) iš balti miltai
- 250 ml (1 puodelis) iš kvietiniai miltai
- 250 ml (1 puodelis) iš greitai paruošiami avižiniai dribsniai
- 15 ml (1 valgomasis šaukštas) iš kepimo milteliai
- 2 žiupsnelis druskos
- 2,5 ml (1/2 šaukštelio) iš sodos bikarbonatas
- 2 kiaušiniai
- 30 ml (2 šaukštai) d’ rapsų aliejus
- 30 ml (2 šaukštai) iš paprastas graikiškas jogurtas 0% (graikiškas)
- 125 ml (1/2 puodelio) iš rudasis cukrus
- 5 ml (1 šaukštelis) d’ vanilės ekstraktas
- 250 ml (1 puodelis) iš 2 proc. pieno
- 3 kubeliais supjaustyti persikai
Paruošimas
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
- Dubenyje sumaišykite abiejų rūšių miltus su avižiniais dribsniais, kepimo milteliais, druska ir soda.
- Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su aliejumi, jogurtu, ruduoju cukrumi, vanile ir pienu. Įmaišykite sausus ingredientus iki vientisos masės.
- Sudėkite persikus ir išmaišykite.
- Į dvylika keksiukų skardos duobučių įdėkite popierinius kepimo puodelius. Padalykite tešlą į puodelius.
- Kepkite 20-22 minutes, kol į keksiuko centrą įkištas dantų krapštukas pasirodys švarus. Išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite ant grotelių.