Keksiukai su sėlenomis ir medumi

Sėlenos ir medus yra vienas mėgstamiausių mūsų pusryčių mišinių, o šie lengvi maži keksiukai yra geriausias to įrodymas!

Sudedamosios dalys

  • 375 ml kvietinių miltų
  • 15 ml kepimo miltelių
  • 2 kiaušiniai
  • 375 ml (1 1/2 puodelio) sutrupintų „All-Bran” dribsnių
  • 250 ml (1 puodelis) 2% pieno
  • 80 ml (1/3 puodelio) medaus
  • 180 ml (3/4 puodelio) nesaldinto obuolių padažo
  • 60 ml (1/4 puodelio) rapsų aliejaus
  • 30 ml (2 valgomieji šaukštai) chia sėklų
  • 5 ml vanilės ekstrakto


Medaus sėlenų keksiukai

Recepto paruošimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
  2. Dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir grūdais.
  3. Kitame dubenyje suplakite kiaušinius su pienu, medumi, obuolių padažu, aliejumi ir vanile.
  4. Palaipsniui sudėkite sausus ingredientus į šlapius ir maišykite, kol gerai susimaišys.
  5. Į dvylika keksiukų skardos duobučių įdėkite popierinius kepimo puodelius ir šaukštu sudėkite tešlą.
  6. Kepkite 20-25 minutes, kol į keksiuko centrą įkištas dantų krapštukas pasirodys švarus. Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti ant grotelių.

Parašykite komentarą