Sėlenos ir medus yra vienas mėgstamiausių mūsų pusryčių mišinių, o šie lengvi maži keksiukai yra geriausias to įrodymas!
Sudedamosios dalys
- 375 ml kvietinių miltų
- 15 ml kepimo miltelių
- 2 kiaušiniai
- 375 ml (1 1/2 puodelio) sutrupintų „All-Bran” dribsnių
- 250 ml (1 puodelis) 2% pieno
- 80 ml (1/3 puodelio) medaus
- 180 ml (3/4 puodelio) nesaldinto obuolių padažo
- 60 ml (1/4 puodelio) rapsų aliejaus
- 30 ml (2 valgomieji šaukštai) chia sėklų
- 5 ml vanilės ekstrakto

Recepto paruošimas
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
- Dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir grūdais.
- Kitame dubenyje suplakite kiaušinius su pienu, medumi, obuolių padažu, aliejumi ir vanile.
- Palaipsniui sudėkite sausus ingredientus į šlapius ir maišykite, kol gerai susimaišys.
- Į dvylika keksiukų skardos duobučių įdėkite popierinius kepimo puodelius ir šaukštu sudėkite tešlą.
- Kepkite 20-25 minutes, kol į keksiuko centrą įkištas dantų krapštukas pasirodys švarus. Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti ant grotelių.