Avižinių dribsnių, šokolado ir spanguolių blyneliai

Vienoje porcijoje yra mažiau nei 200 kalorijų, todėl šie avižinių dribsnių šokoladiniai spanguolių pyragėliai yra puikus užkandis, kuris patenkins mažus norus dienos metu, o jų saldumas tikrai pagerins valgio pabaigą ar arbatos gėrimo laiką!

Sudedamosios dalys

  • 375 ml (1 1/2 puodelio)miltai
  • 375 ml (1 1/2 puodelio)greitai paruošiami avižiniai dribsniai
  • 2,5 ml (1/2 šaukštelio)sodos bikarbonatas
  • 1,25 ml (1/4 šaukštelio)druska
  • 125 ml (1/2 puodelio)rudasis cukrus
  • 5 ml (1 šaukštelis)vanilė
  • 125 ml (1/2 puodelio)suminkštintas šviesus sviestas
  • 45 ml (3 šaukštai) d’ alyvuogių aliejus
  • 1 kiaušiniai
  • 125 ml (1/2 puodelio)juodojo šokolado drožlės
  • 125 ml (1/2 puodelio)džiovintos spanguolės


Avižiniai šokoladiniai blyneliai su spanguolėmis

Paruošimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C (375 °F).
  2. Du kepimo lakštus išklokite pergamentiniu popieriumi.
  3. Dubenyje sumaišykite miltus su avižiniais dribsniais, soda ir druska. Atidėkite į šalį.
  4. Mikserio indelyje suplakite rudąjį cukrų su vanile, sviestu ir aliejumi.
  5. Įmuškite kiaušinį ir plakite iki vientisos masės.
  6. Nedideliu greičiu įmaišykite sausus ingredientus, šokolado drožles ir spanguoles.
  7. Naudodami ledų šaukštelį suformuokite 18 tešlos rutuliukų ir sudėkite juos ant kepimo skardų. Paspauskite žemyn, kad gautųsi 2 cm (3/4 colio) storio paplotėliai.
  8. Kepkite 10-12 minučių, kol lengvai paruduos.

Parašykite komentarą